AF OG MED:

STAND-UP REVYEN 2018

MICHAEL SCHØT
Aktuel med showet ”Ytringspligt”, der lige har fået 5 stjerner i BT – og med internet-hittet ”Schøtministeriet” , der nu også kører live på Nørrebro Teater. Tidligere har han kørt løs med showene ”uPolitisk Korrekt” og “Mere uPolitisk Korrekt”, showet ”De Udvalgte” – alle tre er ude på dvd – ”Ordet er Mit” på Bellevue Teatret samt velgørenhedsshowene ”Talegaver til børn” og “Comedy Aid”. “Den løse kanon” på P3. TV-programmerne ”Stand-up.dk”, “Brian Mørk Show”, “Mørk & Jul” og senest “Zulu News” – alle på TV2 Zulu. I 2012 var han på turné med sit meget medieomtalte one-man show “Schøt happens”, i 2013 havde han succes med endnu et: “Kunstigt Intelligent”.
Og NU har han tænkt sig at ta’ sig alvorligt sammen!
SEBASTIAN DORSET
Sebastian er uddannet journalist – men vældig kvik! – og med en debut i 1995 har Sebastian Dorset haft en aktiv karriere på den danske comedy scene. Han har optrådt i standup-shows som “Talegaver til børn”, “Stand-up.dk” og “Fem på flugt”. Selv om Sebastian Dorset er fremragende til at skrive jokes til andre – utallige tv-programmer – selv Villy Søvndal! – så lyder de nu bedst, når han siger dem selv.
Hvis han kan huske dem.
Han betragter sig selv som showets ældste.
OMAR MARZOUK
Omar har været på den danske stand-up scene i mange år. Showet ”Krig, terror og andre sjove ting”, ”Præster, politikere og andre profeter”, “Talegaver til børn”, “Omskåret”, ”Omar og ondskabens akse” og “Omars Ark” på DR2. I teaterstykket “Mogens og Mahmoud” på Folketeatret – sammen med bl. a. Flemming Jensen viste han sig at være en glimrende skuespiller. “Bange for sjov” spillede på Rialto Teatret, turné og DVD.
Rent etnisk er Omar den eneste af de medvirkende, der er vokset op i Hvidovre.
FLEMMING JENSEN
Glem grødnissen Lunte i tv’s Nissebanden – eller husk ham! Her er det dramatikeren og skuespilleren fra utallige politiske komedier fra ”Spindoctor” og ”Let’s Kick Ass!” til ”Javel, hr. minister”, vi møder. Som forfatter er det blevet til 14 bøger – hvoraf to har resulteret i franske litteraturpriser. Flemmings indgang var – og er sådan set stadig – den danske revyscene. Alligevel var han den første nogensinde, der lavede et solo stand-up show på Nørrebro Teater. Det gik rigtig godt, så myndighederne reagerede lynsnart og skiftede teaterdirektøren ud, fordi man gerne ville ha’ noget stand-up på teatret …
Er normalt i ret godt humør.